ita Festival
Festival summer of love 2014

Festival summer of love 2014

Het festival “summer of love” staat in het teken van leven buiten de tijd, omdat liefde tijdloos is. Een impressie hoe je buiten de tijd weer tijd kan vinden om te verbinden met elkaar. Op deze prachtige locatie is het mogelijk gemaakt om elkaar in liefde te ont-moeten. Even geen stress, genieten van de natuur en van elkaars talenten.

 

behind the scene fort prins frederik

Achter de schermen wordt er hard getraind om de strijd te kunnen voeren zodat iedereen als een vorst kan leven.

 

Jim Marsdon is protestzanger en songwriter die zijn steentje bijdraagt om een eerlijke samenleving te creëren. Zijn zoon Bob Marsdon heeft het muzikaal talent van zijn vader. Bob is de beste pianist die Jim kent. Wellicht bevooroordeeld door zijn vader, dus kijk luister en beslis zelf.

Spiritueel Centrum Het Fort is een centrum waar we onze krachten hebben gebundeld voor jouw persoonlijke groei, bewustwording en intuïtieve ontwikkeling. Mensen met elkaar verbinden -wat hun achtergrond ook mag zijn- door middel van: Festivals, Energetische healing, Cursussen, Workshops, Lezingen, Sjamanisme, Native Drum Healings,, Zweethutten. Havendijk 16 3257 LH Ooltgensplaat

spiritueel centrum het fort

liefde is de sleutel

Related Posts

#weunite Bosevent Out of the box 2018

#weunite Bosevent Out of the box 2018

De Blije B

De Blije B

Ronald Bernard and Michel Vitaliti

Ronald Bernard and Michel Vitaliti

Free Hugs Roots festival

Free Hugs Roots festival

Geef een reactie

Translate »