ita Banken fraude Magda Wel? - Vitalifeiten
Banken fraude Magda Wel?

Banken fraude Magda Wel?

Een korte samenvatting van het geschil met de bank.
De Rabobank beweerd dat Bea een wanbetaler is en daardoor uit haar huis gezet kan worden.Door deze stelling van de bank heeft de bank:

 

 

 

– het hele hypotheek bedrag al uitgekeerd gekregen door de verzekering, die achter ieders rug om wordt afgesloten.
– fiatgeld is niet bij wet bekrachtigd, en dus illegaal.
– De notaris kan geen orginele akte tonen, zonder contract geen hypotheek
– De aktes worden zonder toestemming securitiseert.
– De bank kan geen afschrift tonen dat het geld overgemaakt is.

 


De stelling van Bea is dat het huis al helemaal afbetaald is en dat zij nog geld van de bank krijgt. Maar de bank wil niet met haar in gesprek en blijft een smerig spel spelen
Haar huis waar zij al haar hele leven in verblijft wordt op internet te koop aangeboden en op de agenda voor veiling gezet, en er weer afgehaald.
Dan wordt er een veels te laag onderhands bod geaccepteerd dat gedaan werd door Jeroen Visser die al wist dat het huis niet te koop is.
In de rechtzaak wordt Bea bijgestaan door een jurist die haar niet verteld dat ze met argumenten moet komen die over de hoogte van het bod gaan.
Het bod wordt door de rechter geaccepteerd zonder eerst te kijken of het huis wel verkocht kan worden, er is immers geen origineel contract getoont.
Een tijdje later komt er een mevrouw aan de deur die zegt dat ze gerechtsdeurwaarder is, maar die ook Bea vals beschuldigd van mishandeling en gijzeling.
Hierdoor wordt Bea ruim 3 dagen gegijzeld en emotioneel mishandeld door de politie die door deze mevrouw in verwarring zijn gebracht.
Verwarring is een goed begin want de wijkagent kwam polshoogte nemen en kennismaken wat een stap in de juiste richting is.
Politie wil weer waakzaam en dienstbaar zijn voor de mensen en ze vinden het een rotklus om medewerking te moeten verlenen om onschuldige mensen dakloos te maken.
Hoe lang geven wij de banken nog deze macht? Volgens Bea is daar de sterke arm der wet niet voor bedoeld en worden politie mensen massaal misbruikt door de banken.

 

liefde is de sleutel

Related Posts

Kanker komt niet zo maar aanwaaien

Kanker komt niet zo maar aanwaaien

De weggeefkast

De weggeefkast

Vitalilive Extra – Het Raboproces

Vitalilive Extra – Het Raboproces

Gerechtsdeurwaarder pleegt meineed

Gerechtsdeurwaarder pleegt meineed

Geef een reactie

Translate »