ita Demmink proces Arnhem - Vitalifeiten
Demmink proces Arnhem

Demmink proces Arnhem

Demmink proces Arnhem

Vitalifeiten was in Arnhem ivm de Demmink zaak. Er zijn daar een paar live opnamens geweest waar nu een samenvatting van is gemaakt ,

Adele van de Plas in het “hol” van de Nederlandse Leeuw, vecht dapper terug tegen de leeuwen en leeuwinnen die meneer Demmink tegen eer en geweten in beschermen.

Vandaag werd een “geschil” met Joris Demmink achter gesloten deuren in rechtbank Arnhem “uitgevochten”. Adele van de Plas ervaart dit proces als een strijd met enkel tegenstanders doordat ook het Openbaar Ministerie Meneer Demmink als een Leeuwin beschermd, zou ze hier refereren naar de KROON? Ook Nico van den Ham kreeg van de beveiliging te horen dat ze hem niet mochten vertellen of de zaak al afgelopen was om meneer Demmink te beschermen. En dat terwijl de aanklachten en dikke dossiers met bewijzen van PEDOFILIE door meneer Demmink in alle lagen van het gerechtshof al bekend zijn.

Het pedofiele netwerk dat zich voornamelijk in de hoogste “beschaafde” lagen van de bevolking bevind doet er alles aan om deze mensen voor de rechtstaat ONSCHENDBAAR te krijgen, of ze dat gaat lukken horen we op 18 augustus (of later)

Denk zelf eens na wat voor gevolgen het heeft voor de mensheid als iemand onschendbaar is.
Dat zou niet erg zijn als je voorbeeldig gedrag zou laten zien wat naar mijn mening een prioriteit zou moeten zijn van een Secretaris Generaal, maar wat nou als er mensenlevens verwoest worden en de dader is onschendbaar voor de wet?

 Nico heeft zelf ook een reportage gemaakt en die kunt u bekijken door op onderstaande link te klikken.

liefde is de sleutel

Geef een reactie

Translate »