ita deurwaarder burgerarrest - Vitalifeiten
deurwaarder burgerarrest

deurwaarder burgerarrest

2014-05-19 de dag dat de deurwaarder aan de deur kwam en later weer vertrok met de politie die op zijn beurd later weer terug kwam om bea te arresteren.

 

Na een gesprek aangegaan door ons met de politie hebben wij besloten de oproep tijdelijk/permanent te verwijderen.

De politie in Uden hebben hiervan zeer veel hinder ondervonden dat hun dienstverlening in gevaar dreigde te komen

filmpje word aangepast en komt zo spoedig mogelijk weer online

het zijn 2 delen geworden

deel 1 deurwaarder burgerarrest

liefde is de sleutel

Related Posts

Vitalilive 2.0 aflevering 1

Vitalilive 2.0 aflevering 1

Uitspraak mishandeling deurwaarder

Uitspraak mishandeling deurwaarder

Vitalilive Extra – Het Raboproces

Vitalilive Extra – Het Raboproces

Hoger beroep mishandeling

Hoger beroep mishandeling

4 Comments

 1. Dienand - mei 20, 2014, 11:54 am Reply

  Beste Bea, ik heb gebeld met wijkagent Toon van Vught maar een andere iemand nam zijn telefoon op. Toen ik vroeg naar de reden van jou aanhouding werd er geantwoord: “Dat we daar geen mededelingen over doen.”
  Ik wens je veel sterkte en wijsheid toe.

  Met hartelijke groet, Dienand Christe

 2. tom

  tom - mei 20, 2014, 1:22 pm Reply

  als je het mij vraag was en is deze aangiften vals dat is ook nog eens stafbaar!

 3. Tamavi - mei 20, 2014, 7:59 pm Reply

  Ik heb ook gebeld,zowel met 0900-8844, maar daar konden ze geen info geven en later heb ik een andere wijkagent aan de lijn gehad, maar die zei dat ie heel veel last heeft gehad met al die telefoontjes. Hoop dat ze direct weer terug komt, zo is wel genoeg geweest!!! Wat een humorloze deurontwaarster, zeg! En liegen dat ze kan!! Die heeft echt binnenkort geen zin meer om haar ‘werk’te doen.

 4. Neil - mei 20, 2014, 10:56 pm Reply

  Hallo Bea,

  Ik heb het filmpje gezien en vraag me af waar de politie was voor jou, ze gaan onmiddellijk naar de deurwaarder en laten jou links liggen terwijl jij als eerste gebeld hebt. Heel vreemd gedrag van deze agenten.
  Hier sta ik echt van te kijken,ongelofelijk.

  Allereerst heeft de deurwaarder genoeg aan het met de door het ministerie van justitie uitgegeven legitimatiebewijs.

  Dit legitimatiebewijs is grijskleurig ter grootte van een bankpas. voorop staat een foto van de betreffende gerechtsdeurwaarder evenals naam, functie, vestigingsplaats en geldigheidsdatum. Op de achterkant staat een volgnummer met handtekening van de gerechtsdeurwaarder. Letwel, de deurwaarder hoeft u dit alleen te tonen, niet uit handen te geven.

  Maar nu krijgen we het, u hebt diverse malen gevraagd dat ze zich verwijderd van uw erf, ze heeft hier geen gehoor aan gegeven en hier hebben we een strafbaar feit.

  De deurwaarder heeft alleen de mogelijkheid om uw erf danwel woning te betreden tegen uw wil in, als hij vergezeld is van een ambtenaar van politie die tevens hulpofficier van justitie is danwel in bijzijn van de burgemeester. Indien dit niet het geval is dan kan er sprake zijn van huisvredebreuk, dit is echter ter beoordeling van de politie/justitie.

  Artikel 138 van het Nederlandse Wetboek van Strafrecht:
  1. Hij die in de woning of het besloten lokaal of erf, bij een ander in gebruik, wederrechtelijk binnendringt of, wederrechtelijk aldaar vertoevende, zich niet op de vordering van of vanwege de rechthebbende aanstonds verwijdert, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de derde categorie.

  Burgerarrest:
  Burgers die een persoon die een misdaad of een overtreding begaat op heterdaad betrappen, mogen deze persoon aanhouden zonder daarbij onnodig geweld of wapens gebruiken. Als niet aan die voorwaarde wordt voldaan, dan maken zij zich schuldig aan eigenrichting, wat wel strafbaar is. Het zogeheten burgerarrest volgt uit artikel 53 van het Wetboek van Strafvordering.

  Ik bewonder je moed en dat je toch rustig blijft en geen groffe woorden gebruikt, ik heb diverse filmpjes gezien en vind je echt moedig om tegen het onrecht wat ons aangedaan wordt te strijden. In Spanje zijn hele actie groepen bezig om het onrecht wat ons aangedaan wordt af te straffen, wij zijn niet alleen verantwoordelijk, banken hebben strafbare feiten gepleegd, maar ze gaan vrijuit, in IJsland zit de Banken maffia achter slot en grendel, maar hier in Nederland mogen de banken ons leeg plunderen en hun zakken vullen met bonussen, alles legaal, het is een groot schandaal. Het hele politieke bestel moet om, het is extreem asociaal geworden. Ik wens je heel veel sterkte kleine Jeanne d’Arc.

  Mvg,
  Neil

Geef een reactie

Translate »