ita Erwin lensink doet zijn verhaal bij vitalifeiten - Vitalifeiten
Erwin lensink doet zijn verhaal bij vitalifeiten

Erwin lensink doet zijn verhaal bij vitalifeiten

2014-05-05 erwin lensinkErwin lensink beter bekend als de waxine licht houder gooier is bij vitalifeiten geweest en doet zijn verhaal op film om met iedereen te delen. omdat de mainstream media hem niet zijn verhaal laat doen doen wij het . we hebben het oa over hoe het is begonnen en over de banken ,onvoorwaardelijk basis inkomen en het plakaat van verlatinghe  en soevereine . we wensen iedereen veel kijk en luister plezier.

 

Deel 1 erwin lensink verteld zijn kant van het verhaal, wat zijn intentie was bij het gooien van de waxinelichthouder naar de gouden koets. met beelden van we are change rotterdam

Deel 2 erwin lensink verteld over plakaat van verlatinghe wat het begin is geweest van de soevereine mensen. Iedereen is soeverein en niemand mag zomaar de macht pakken. En hoe de kleur oranje aan Nederland werd verbonden.

Deel 3 Erwin lensink verteld hoe het allemaal begonnen is,  dat hij door valse beschuldigingen en onwaarheiden in rapporten vast werd gezet en in coma werd gespoten. Hiervoor heeft hij aandacht gevraagd door oa een waxinelichthoudertje naar de gouden koets te werpen.

Deel 4 Erwin Lensink verteld over wat er mis is met de banken, en dat faillissement steeds vaker de oorzaak is voor zelfdoding.

Deel 5 Erwin vertelt zijn visie op het onvoorwaardelijk basisinkomen. En hoe je dit door nationalisatie van de banken kunt realiseren en meteen natuurgebieden kunt behouden.

Website van Erwin Lensink : erwinlensinkvrij.nl

Onvoorwaardelijk basis inkomen

liefde is de sleutel

Related Posts

De Bewuste Muzikant – Shine your light

De Bewuste Muzikant – Shine your light

Vitalifacts

Vitalifacts

Vitalifeiten Jaaroverzicht 2013

Vitalifeiten Jaaroverzicht 2013

Ronald Bernard interview – a must see

Ronald Bernard interview – a must see

Geef een reactie

Translate »