ita gerechtsdeurwaarder seuren van der vlies van heijnsbergen. - Vitalifeiten
gerechtsdeurwaarder seuren van der vlies van heijnsbergen.

gerechtsdeurwaarder seuren van der vlies van heijnsbergen.

Seuren Van der Vlies Van HeijnsbergenDeze vrouw in de funktie van gerechtsdeurwaarder had als opdracht om de natuurlijk persoon een poststuk te overhandigen en was daar heel bedreven in. Ze heeft bezieling in haar missie want ze bleef 3 kwartier in haar bloedhete auto zitten wachten op de politie.
Ze wilde niet met mij in gesprek zodat ik haar niet naar de acte van cessie kon vragen.

 

Ondanks de waarschuwing dat ze in overtreding is en nadat ze het bord heeft gelezen, gaat ze toch door en schendt daarmee de mensenrechten zoals in het UVRM artikel 12 beschreven staat;
Niemand zal onderworpen worden aan willikeurige inmenging in zijn persoonlijke aangelegenheden, in zijn gezin, of zijn briefwisseling , noch aan enige aantasting van zijn eer of goede naam. Tegen dergelijke inmenging of aantasting heeft een ieder recht op bescherming door de wet.
Gelukkig kende de agenten wel artikel 12 van het UVRM, en kon mevrouw weer vertrekken.
Twee dagen later kwam het poststuk nog 1 keer langs via de postbode. Doordat ik me niet identificeer met de natuurlijke persoon ofwel je BSN gecreeerd en eigendom van de staat, ben ik mens en gelden de mensenrechten. Het UVRM is het verdrag dat ook getekend is door de Nederlandse staat en boven de Nederlandse wetgeving gaat.
Universele Verklaring voor de Rechten van de Mens.

 

Deze mevrouw heeft overtredingen begaan en wordt hiervoor beboet met een factuur van 1000 gram goud.
Nu kan ze ervoor kiezen om met mij een contract aan te gaan waarin ik haar poststuk accepteer en zij mijn factuur accepteert, ………….maar dat ze hoeft niet
Wordt vervolgt, of niet

liefde is de sleutel

Related Posts

Het arrest van Tessa Hopster van Veen

Het arrest van Tessa Hopster van Veen

Rampenbestrijden met leugens

Rampenbestrijden met leugens

politie incassoburo

politie incassoburo

eerste avondmaal full version

eerste avondmaal full version

6 Comments

 1. Hidde - december 30, 2013, 12:06 am Reply

  Leuk kostenschema! Alleen… Wat wil je doen als iemand weigert te betalen? Je gelijk halen bij de rechter? Weinig kans…

  Ook grappig dat jullie je soevereiniteits-onzin baseren op het UVRM. Zo zegt mevrouw “dat er een verdrag is getekend door de Nederlandse Staat dat het UVRM heet…” Eén probleempje: Het UVRM is helemaal geen verdrag. Het is een verklaring, en daardoor niet juridisch bindend.

  Laat ik aannemen dat jullie je er bewust van zijn dat praktisch dezelfde rechten die in het UVRM staan ook in het EVRM, dat wel een verdrag is, opgenomen zijn:

  Jullie hebben kennelijk aangegeven dat Nederlandse wetgeving niet van toepassing is op jullie, daar jullie ontkennen staatsburger te zijn. Een verdrag bindt enkel een staat en haar burgers(het is immers de staat die het, theoretisch gezien democratisch gelegitimeerd door haar burgers, en om die reden namens haar burgers, heeft ondertekend). Wil je dus een beroep kunnen doen op een verdragsbepaling, dan zul je dit alleen kunnen doen door te erkennen dat je een burger bent van een staat die het betreffende verdrag heeft ondertekend, althans door het gezag van de staat te erkennen.

  Zie de staat als een voetbalclub. Bij het voetbal dien je je aan de spelregels te houden. Je kunt niet simpelweg claimen dat de spelregels niet op jou van toepassing zijn, of dat slechts een deel van de spelregels op jou van toepassing is. Je doet mee en houdt je aan alle regels(althans je geeft te kennen dat alle regels op jou van toepassing zijn en accepteert de consequenties als je je er niet aan houdt), of je erkent de regels niet en doet ook niet mee. Zo ook de staat. Of je maakt er een deel van uit, en krijgt een aantal plichten(belasting, wetgeving…) en rechten(onderwijs, uitkering, gebruik van openbare voorzieningen…) opgelegd, of je doet niet mee en hebt dus ook geen plichten of rechten jegens de staat. Jullie verlangen van de staat dat haar regels niet gelden voor jullie. Tegelijkertijd maken jullie wel gebruik van de openbare weg en andere voorzieningen die het bezit zijn van de staat. Als jullie écht soeverein willen zijn kan dit dus alleen door het land te verlaten en je ergens buiten een samenleving te vestigen. Je kunt niet van de staat verwachten dat het toestaat dat jullie je binnen haar “club” bevinden, maar jullie niet aan de regels houden.

  Hoe dan ook, mocht de staat erkennen dat jullie soeverein zijn, dan heeft de staat dus ook het volste recht om jullie uit te zetten.

  • vitali feiten - december 30, 2013, 10:48 am Reply

   ik denk er anders over … maare tis idd zo dat ik een ander spel wil spelen … met andere spel regels … menswaardige regels..
   dit alles is voor mij een bewustwording proces … het systeem kan lekker doen wat het wilt en ik kan dan ook doen met mijn nieuw spel doen wat ik wil..
   en wie mee wil doen mag mee doen met de hoofd regel … do no harm … als de staat ons erkent hebben we alsnog net zo veel recht om hier te leven .. ben hier geboren is net zo mijn aarde als die van een ander…maare heb je vragen en wil je duidelijkheid hebben hoe we over dingen denken kun je maandag om 20.00uur live vragen stellen die we zullen beantwoorden naar ons kunnen op de vitalifeiten livestream

 2. Rob - maart 28, 2014, 7:07 am Reply

  Wat een nutteloos verhaal. Lijkt me ook wel wat, beetje uitkering trekken, deurwaarders pesten en niet verschijnen voor de rechtbank en geen boetes betalen.
  Ik hoop echt dat jullie een keer te ver gaan en alles wordt afgepakt! Geniet van de kartonnen doos, uitschot van Nederland

  • vitali feiten - maart 29, 2014, 10:42 am Reply

   lekker@anoniem.nl offe rob … je oordeeld en dat zegt iets over jou .. is het waar wat je zegt of denkt ?

  • vitali feiten - april 6, 2014, 6:18 pm Reply

   wat een liefde, dank je

  • kveldulf - april 17, 2014, 12:26 pm Reply

   Uitschot van Nederland….De mening van een perfecte slaaf…. blijf maar lekker doorslapen terwijl steeds meer vrijheid door de staat wordt afgenomen, en deurwaarders wetjes bijelkaar knutselen en wetjes breken om hun zin te krijgen. Blij dat er ook mensen zijn die het zat worden…. Amerika heeft al meer dan 300000 soevereinen, allemaal Uitschot zeker?

Geef een reactie

Translate »