ita Interview met Tiny - Vitalifeiten
Interview met Tiny

Interview met Tiny

Normaal gesproken posten we alleen filmpjes die we zelf hebben gemaakt of aan mee gewerkt hebben. maar na het ontvangen van een mailtje met deze interviews op film ontstond het idee om dit soort acties juist te promoten om onder de aandacht te brengen.
Dus bij deze komt er een categorie speciaal voor mensen die zelf bewustmakende interviews of andere bewustmakende filmpjes maken.

Een vriendin van mij, Tiny, heeft via de rechtbank (Maastricht) een bewindvoerder gekregen.. Deze bewind voerder is ontslagen door de rechtbank dankzij wanbeheer van de bewindvoerder.. Nu heeft ze een nieuwe bewindvoerder dat een nieuwe traject wilt beginnen met haar, hoewel ze dan wel de schulden moet betalen van haar vorige bewindvoerder.. Ik heb twee interviews met haar gedaan..
Gelieve dit te verspreiden op jullie website
Gegroet, Rogier

Nou Roger daar gaat ie

Interview Tiny Deel 1

Stel je eens voor; Je krijgt via de rechtbank een bewindvoerder aangewezen, die aan wanbeheer doet.. Je schulden lopen op dankzij dit wanbeheer, de rechtbank geeft je een nieuwe bewindvoerder die het zaak moet overnemen.. Er komen complicaties bij, omdat de bewindvoerder het dossier niet overhandigd, en de opgelopen schulden, dankzij wanbeheer komt op jou naam te staan.. Dat is Tiny overkomen.. Hierbij een link van haar eerste bewindvoerder; ”Quality Care Bewindvoering”..; haar tweede bewindvoerder GGN.. ; Rechtbank Limburg

Quality care Bewindvoering ; http://www.qualitycarebewind.nl/site/
GGN; https://www.ggn.nl/
Rechtbank Limburg; https://www.rechtspraak.nl/organisati…

Interview Tiny Deel 2

Er zijn genoeg mensen die vast lopen in dit systeem; Loopt u vast op sociaal maatschappelijk gebied, valt u tussen wal en schip en wilt u uw verhaal kwijt? Neem contact op met mij, via facebook, Rogier hop

SAMEN STERKER

SHARE IF YOU LIKED IT PLEASE

liefde is de sleutel

Related Posts

Yoshi Livo

Yoshi Livo

Rutte ontmaskerd. De leugen regeert.

Rutte ontmaskerd. De leugen regeert.

Toine Manders interview pownews

Toine Manders interview pownews

Wie is telasmi frigge?

Wie is telasmi frigge?

Geef een reactie

Translate »