ita ontvoering van magda wel 2014-05-19 - Vitalifeiten
ontvoering van magda wel 2014-05-19

ontvoering van magda wel 2014-05-19

ontvoeringmagdadit is deel 2 Ontvoering van magda wel . het vervolg op deel 1 deurwaarder burgerarrest .deze beelden zijn aangepast omdat volgens de politie ze niet in beeld mochten worden gebracht binnen de leefruimte van magda. dus is het aangepast en zijn de dienders onherkenbaar in beeld op het moment dat ze binnen treden .

 

 

 

magda zit vanaf maandag avond opgesloten . ze willen haar waarschijnlijk pas na 3 dagen en 15 uur loslaten . als het al gaat gebeuren . dit is duidelijk machtsvertoon en misbruik en collusie met de deurwaarder . politie is duidelijk zwaar geïrriteerd ivm de filmpjes die vitalifeiten plaatst en zijn de soevereine ook erg beu.( alles soevereine over 1 kam scheren? , ieder mens is verantwoordelijk voor haar of zijn daden bij welke groep/beweging je ook denkt te horen ) het vasthouden van magda  is de tegen reactie van de politie het demoniseren en proberen te breken van magda .. is dat menswaardig ? gaan we zo met mede mensen om ? is dat wat politie wil uitstralen ? is dat de reden dat een mens in dienst gaat bij de politie ? het bedrijf politie , geldpot boetes ophalen, mensen onnodig en onschuldig vastzetten. het mens onterende systeem in stand houden voor de  multinationals en de banken ? . is dat wat de politie agent wilt ? orders opvolgen , en geen eigen mening mogen hebben of uiten . bevel is bevel opdracht is opdracht ??? waar ligt de grens ?
one love …

ontvoering van magda wel 2014-05-19

liefde is de sleutel

Related Posts

Hoger beroep mishandeling

Hoger beroep mishandeling

Gerechtsdeurwaarder pleegt meineed

Gerechtsdeurwaarder pleegt meineed

Met Bea naar politie Rotterdam

Met Bea naar politie Rotterdam

Prinsjesdag 2017 en de Gulden middenweg

Prinsjesdag 2017 en de Gulden middenweg

3 Comments

 1. tom

  tom - mei 21, 2014, 8:49 pm Reply

  hoe gaan we voorkomen dat er agente dood geschoten worden in nederland???gaat de politie deze vrije mensen in nl ook blijven pesten???

  https://www.youtube.com/watch?v=AH4E1gYjL2M&feature=youtube_gdata_player

 2. tom

  tom - mei 21, 2014, 8:56 pm Reply

  agent geeft toe in het filmpje dat het een spelletje is en dat ze het heel lang vol kunnen houden

 3. miracle - mei 21, 2014, 9:53 pm Reply

  Geloof je dat er agenten worden doodgeschoten in Canada door Soevereinen? Geloof ik niet hoor. Volgens mij is het pure propaganda. Mensen angst aanpraten om soeverein te worden. Ze demoniseren en afschilderen als staatsgevaarlijk. Puur om te voorkomen dat steeds meer mensen dit gaan doen! Regeringen proberen mensen altijd onder de duim te houden door middel van angst!

Geef een reactie

Translate »