ita Politie Uden pleegt misdaden bij ontruiming Bea (Magda Wel?) versie 2 - Vitalifeiten
Politie Uden pleegt misdaden bij ontruiming Bea (Magda Wel?) versie 2

Politie Uden pleegt misdaden bij ontruiming Bea (Magda Wel?) versie 2

10390949_712966578765234_7912578405510202120_nhier zijn de ruwe ongeknipte beelden die michel/angelo ( en een behulpzame ondersteunster ) heeft gefilmd op 19 juni zijn verjaardag die anders liep dan verwacht. magda had sterke bewijzen dat de ontruiming illegaal zou zijn , als het in nederland om waarheid zou gaan zou het een gezellige dag zijn geweest. maar politie uden koos voor de criminelen en heeft zich medeplichtig gemaakt en erger. de sloten maker idem.ook was er geen officier van justitie aanwezig .. schokkende beelden maar werkelijkheid . nederland politie staat in opdracht van de banken . hup holland hup .

Deurwaarder Riana heeft Bea 4 weken geleden vals beschuldigt van mishandeling en gijzeling. daardoor heeft bea 3 dagen opgesloten gezeten en nu wordt die Riana (deurwaarder) bij deze actie geholpen door de politie terwijl zij strafbare feiten pleegt. ook de politie is in kennis gesteld dat de ontruimings- bevel door een notaris in belgie is getekend terwijl Johan Ras (deurwaarderskantoor) ook een bedrijf in Nederland heeft. dit is gedaan om de Nederlandse wet te omzeilen zodat bea geen bezwaar kan maken bij de rechter. De dienders hebben toch een eed voor Willem Alexander gezworen en toch niet voor de Belgische koning ? Betekend dat nu dat een notaris in belgie elke Nederlander uit zijn of haar huis kan flikkeren onterecht ? ook was er geen officier van justitie bij aanwezig en wilde de diender het vonnis / bewijs NIET laten zien . Bea werd afgevoerd en in een cel gegooid zodat er ingebroken kon worden in haar huis , dit alles onder begeleiding van politie uden. MAGDA WEL ?

 

hier de voor geschiedenis in een samenvatting
https://www.youtube.com/watch?v=bp9nTjjYdGY

Klik gewoon op play , filmpje werkt

 

 

basstraat 19 uden

 

 

liefde is de sleutel

Related Posts

Kanker komt niet zo maar aanwaaien

Kanker komt niet zo maar aanwaaien

De weggeefkast

De weggeefkast

Hoger beroep mishandeling

Hoger beroep mishandeling

Gerechtsdeurwaarder pleegt meineed

Gerechtsdeurwaarder pleegt meineed

3 Comments

 1. Carolina van der Sangen - juni 25, 2014, 5:37 pm Reply

  Ik denken dat ik 2 meter ben zie ik ben de kleinste..vreemd 😉

 2. Eli Kleine - juni 27, 2014, 12:31 am Reply

  Hey magda en angelo.
  Heel veel sterkte gewenst in jullie leven zonder huis.
  Bekijk het van de positiefe kant, vele soeferijne mensen die al uit hun huis gezet zijn gingen jullie voor en zijden in jullie ijgen show dat uithuiszetting hun pas echt vrij maakten.
  De reden is dat zonder huis heeft de overheid geen cooronspodentie adres meer heeft, met andere woorden geen belastingen of bekeuringen of wat dan ook.
  Helaas ook geen uitkering maar jullie kunnen altijd zelf je voedsel verbouwen.
  Koop zo snel mogelijk een leuke camper voor onderdak en jullie redden het wel.
  Met vriendelijke groet een vriend.

 3. Day Tona - juni 27, 2014, 8:09 am Reply

  Ik volg jullie al een tijdje op YouTube en ik vind jullie een apart stel mensen, maar dan niet in het negatieve. 🙂 Het is in mijn ogen helemaal niet zo’n gek idee dat iemand zich niet wil laten knechten als een soort handelswaar van de staat en als je daar onderuit zou willen, dan zou dat zonder problemen moeten kunnen.

  Ik heb aan de ene kant met verbazing en aan de andere kant ook weer niet, naar deze rapportage zitten kijken. Ik weet hoe de vork in de steel zit en heb er veel stukken over geplaatst op mijn FB pagina.
  De banken en hun fractioneel bankieren zijn de grote criminelen in dit spel van hypotheken, uit de lucht gegrepen geld, het uitzetten en dan weer verdienen aan de verkoop en de restschuld. Kortom een vooropgezet plan om mega rijk te worden.

  Verder vraag ik mijn af in hoeverre de agenten in jullie filmpje persoonlijk aansprakelijk kunnen worden gesteld vanwege het meewerken aan zaken die volgens jullie niet door de beugel kunnen en zelf strafbaar zijn.
  Op het moment dat jullie de agenten op de hoogte hebben gesteld van eventuele strafbare feiten die zijn gepleegd met als enige doel jullie uit huis te zetten, dan kan een agent zich niet meer achter zijn ambt verschuilen door te roepen dat orders, orders zijn.

  Op dat moment wordt hij medeplichtig en valt hij buiten zijn ambt en misschien is het raadzaam on dit specifieke punt eens te onderzoeken.
  Op het moment dat iemand de veroordeling rond krijgt van een agent omdat hij meewerkt aan een illegale uitzetting terwijl hem dit ter plaatsen duidelijk is verteld, dan zal geen agent meer vrijwillig meewerken aan een uitzetting omdat hij dan als burger het risico loopt aansprakelijk te worden gesteld voor eventuele claims mocht de uitzetting achteraf toch illegaal blijken te zijn.
  Verder vind ik het en kwalijke zaak dat er geen door de rechter getekend ontruimingsbevel is getoond door politie of de deurwaarder. Dat is een beetje hetzelfde als dat de politie zegt een huiszoekingsbevel te hebben, maar het vervolgens niet wil tonen aan de bewoners bij wie ze de huiszoeking doen.

  Als laatste nog dit. Hoewel ik er van overtuigd ben dat de “meester” in zijn advocaten kostuum het best met jullie voor heeft en jullie door dik en dun steunt, was zijn verhaal tegenover de politie op zijn minst onsamenhangend en daardoor niet erg overtuigend. Dat hij daarna in vol ornaat buiten op zijn gitaar gaat staan spelen draagt ook niet bij aan de geloofwaardigheid van zijn te maken punt omtrent de eventuele illegale gang van zaken.
  Blijf vooral doorgaan met de strijd. Langzaam maar zeker wordt het volk wakker en de dag dat alle witteboordencriminelen ter verantwoording worden geroepen komt langzaam dichterbij.
  Helaas zullen nog vele de klos zijn tot die tijd, maar die tijd komt hoe dan ook.

Geef een reactie

Translate »