ita Politie Uden pleegt misdaden bij ontruiming Bea (Magda Wel?) - Vitalifeiten
Politie Uden pleegt misdaden bij ontruiming Bea (Magda Wel?)

Politie Uden pleegt misdaden bij ontruiming Bea (Magda Wel?)

dit filmpje deel ik al vast zodat iedereen kan zien hoe corrupt de politie ter uden te werk gaat in samenwerking met de deurwaarder die valse aangifte heeft gedaan .dank voor het filmen en delen .. vitalifeiten filmpje zal later verschijnen

De dag voordat Bea’s huis ontruimd zou worden ontdekte ik dat het huis door de koper (die een onderhandse bieding had gedaan zonder veiling) al was doorverkocht aan een Belgisch adviesbureau Kagee BVBA. Bovendien bleek het ontruimingsbevel niet getekend te zijn door een Nederlandse rechter maar door een notaris. Bij navraag bij de Belgische Kamer van Koophandel bleek het Belgische advieskantoor voor 99% in handen te zijn van de Nederlandse vastgoed maatschappij “Fe.BE Holding BV”. De Directeur daarvan heeft de Nederlandse grondwet omzeild door deze Belgische constructie te gebruiken voor de aankoop van het huis. De bestuurlijke dwang bij ontruiming was enkel in de koopakte bepaald volgens Belgisch recht. Volgens Nederlands recht had Bea door de koper gedagvaard moeten worden voor een Nederlandse rechter. Door gebruik te maken van de Belgische omweg kon Bea zich niet bij de rechter verweren tegen de onrechtmatige onderhandse executieverkoop door de Rabobank. Het gebruik van een dergelijke constructie om Nederlanders hun recht op verweer te ontnemen is volgens het Wetboek van Strafvordering strafbaar met een categorie 5 gevangenisstraf (levenslang). De ontruimende agenten weigerden het overhandigde bewijsmateriaal hiervan te onderzoeken en gingen gewoon door met de ontruiming, waardoor zij medeplichtig werden aan een misdrijf. Bovendien overtrad de Politie Uden de Politiewet artikel 3 en de Gerechtsdeurwaarder (die eerder een valse aangifte tegen Bea deed) overtrad tevens artikel 3.ii.a van de Gerechtsdeurwaarderwet. Bea is gearresteerd omdat zij van de Gerechtsdeurwaarder het door de Nederlandse rechter uitgevaardigde ontruimingsvonnis wilde inzien, hetgeen de Gerechtsdeurwaarder weigerde (omdat een dergelijk vonnis niet bestaat). Er is inmiddels aangifte gedaan bij de Marechaussee tegen de Politie Uden.

o ja ..de officier van justitie was ook niet aanwezig.

liefde is de sleutel

Related Posts

Kanker komt niet zo maar aanwaaien

Kanker komt niet zo maar aanwaaien

De weggeefkast

De weggeefkast

Hoger beroep mishandeling

Hoger beroep mishandeling

Gerechtsdeurwaarder pleegt meineed

Gerechtsdeurwaarder pleegt meineed

14 Comments

 1. Hans Everwijn - juni 21, 2014, 5:29 pm Reply

  Lieve Bea,

  Maanden heb ik je gevolgd, benut nu dezelfde kracht die je hebt laten zien, om het los te laten.
  Nieuwe start, steek tijd in je vriend Michael wie het respect van onbevangen mening verdiend.
  Mensen zoals ik leven echt met je mee, ik heb dat al vele malen ervaren. Kop op en ga door!
  Laat zien op deze site, dat je de vernedering en tegenslag de baas ben. Je bent een geweldig persoon.

  Dikke knuffel aan jullie beiden,
  Hans Everwijn

 2. eNdEmiOn - juni 22, 2014, 1:45 am Reply

  Ik zit letterlijk te trillen bij deze misstanden. Zou de main stream media hiervoor te porren zijn (waarschijnlijk niet natuurlijk maja niet geschoten hè)?
  Heeft ook nog iemand de Marechaussee gebeld aangezien dat laatst aan bod kwam van die moet je bellen als je een burgerarrest wilt uitvoeren? Lijkt me hier wel op z’n plaats.

  Succes en ik hoop dat de betrokkenen ook daadwerkelijk bestraft gaan worden voor deze misstanden.

 3. Soeverein Mens - juni 24, 2014, 3:52 pm Reply

  Lieve Bea,

  Ik voel me uitgeput en het doet mij pijn in mijn hart om te zien wat er allemaal gebeurd.
  Niet alleen de overheid is met vieze spelletjes bezig, maar ook in mijn omgeving merk ik dat kinderen op een vieze manier opgevoed en geschoold worden.. Het word steeds meer zichtbaar dat er werkelijk kwaad heerst onder deze samenleving.. Het valt mij voornamelijk op dat de toren/steunpilaren van deze maatschappij gefundeerd is met de zeven doodzonden en het negeren van de tien geboden.. Kinderen leren van het voorbeeld maar worden volgepropt met wraak en misselijkmakende gedragspatronen, alsof je een gedrocht bent bij je geboorte en helemaal geprogrammeerd moet worden om de leugen gebracht als waarheid hoog te houden. Ik volg jullie al een tijdje en wens jullie veel kracht en liefde toe.
  Ik sta achter jullie!

  Groetjes,
  Jeroen

 4. Scarlet Crusade - juli 23, 2014, 4:57 pm Reply

  Betaal gewoon je rekeningen dan. Dan krijg je deze zeik niet. Als je een huis koopt dan weet je dat het van de bank is en blijft totdat je het hebt afbetaald. Ook al is het niet volgens de regels deze ontruiming neemt niet weg dat deze mevrouw gewoon haar rekeningen had moeten betalen. Het is niet de eerste keer dat ik haar smoel zie op YouTube ivm onbetaalde rekeningen. En ondertussen maar huilen. Misselijk word ik ervan.

 5. freeman - juli 24, 2014, 8:21 am Reply

  doe is even normaal Scarlet met je betaald je rekeningen gewoon misschien kunnen dat sommige niet meer

 6. Michael Zoutendijk - augustus 1, 2014, 8:04 am Reply

  Doe zelf maar eens NORMAAL… oh ja natuurlijk… NORMAAL staat natuurlijk niet in jullie boekje… er komt alleen achterlijk gelul uit jullie muilen!

  • Vitalifeiten - augustus 1, 2014, 8:52 am Reply

   tis weer een spiegel van jezelf lijkt mij want is jou gedrag nu wel normaal ? zo ja wil ik nooit normaal zijn

 7. Michael Zoutendijk - augustus 1, 2014, 8:07 am Reply

  Als jullie het hier zo erg vinden, waarom tieven jullie niet lekker op met z’n allen? Lekker staatje soevereinie or whatever stichten…

  • Vitalifeiten - augustus 1, 2014, 8:56 am Reply

   de oplichters van de banken zitten overal dus vluchten heeft geen zin . banken creeeren oorlog en slavenij
   zoals nu oorlog is ook mede door de banken bvb van de rothchild. dus op tieven heeft geen zin . je kop in het zand steken ook niet en in angst leven ook niet. wat ik zelf erger vind is dat er zo veel onwetende zijn bewust of onbewust .. die laten zich makkelijk manipuleren wat weer gevaarlijke gevolgen kan hebbenvoor de mensheid.

   • Michael Zoutendijk - augustus 1, 2014, 8:40 pm Reply

    Pleur toch op zwakzinnige, geestesgestoord ja, dat ben je… jij en dat hoerenwijf van je… lekker beffen elke nacht onder de brug!

    • Vitalifeiten - augustus 3, 2014, 9:43 am Reply

     ahhh wat is er toch met je aan de hand ? zwaar gefrustreerd, vast al tijden geen sex gehad of zo ? 😉

Geef een reactie

Translate »