ita Post op halen basstraat 19 - Vitalifeiten
Post op halen basstraat 19

Post op halen basstraat 19

In opdracht van de gemeente Uden en wijkagent Frido sturen de mensen die het gestolen huis van Bea gekocht denken te hebben alle post terug. Hierdoor komt Bea in de problemen en mist ze oa rechtszaken. Het meest vreemde is dat juist de Rabobank post van Bea naar de Basstraat 19 stuurt. Zit deze mevrouw in het complot of heeft ze werkelijk onbewust dit gestolen goed gekocht?

liefde is de sleutel

Related Posts

Kanker komt niet zo maar aanwaaien

Kanker komt niet zo maar aanwaaien

De weggeefkast

De weggeefkast

Vitalilive Extra – Het Raboproces

Vitalilive Extra – Het Raboproces

Gerechtsdeurwaarder pleegt meineed

Gerechtsdeurwaarder pleegt meineed

3 Comments

 1. Michiel - augustus 20, 2015, 6:57 pm Reply

  Wat een flauwekul om op hiervoor “verhaal” te gaan halen bij de nieuwe eigenaar. En dan vooral de voortdurende (verbaal) agressieve houding van die gozer die er telkens bij is die maar op de achtergrond staat te “blaten”. Had je gewoon elders ingeschreven dan was de post ook niet naar dit adres gestuurd!!!

 2. Alex - augustus 22, 2015, 3:48 pm Reply

  Wat zullen de nieuwe eigenaren smakelijk gelachen hebben samen met Frido de wijkagent om het uitzettingsfilmpje. Laat deze mensen met hun rechtmatige aankoop met rust, en ga alvast voorbereidingen nemen op de rechtszaak van de Raobank en daaruit volgende beslaglegging op de uitkering.

 3. Edwin - oktober 15, 2015, 4:52 am Reply

  Wel de lusten maar niet de lasten. Wat moet je met een ib60 formulier en post van UWV? Je bent toch geen onderdeel meer van de Nederlandse staat? Waarom dan wel ingeschreven willen staan? Waarom nog wel een uitkering willen ontvangen?

  Soeverein, wat een voordelen allemaal zeg, huis kwijt en schulden.

  Dat heb je dan maar weer goed geregeld.

  Top geregeld.

Geef een reactie

Translate »