ita Rabobank V.s Sven hulleman - Vitalifeiten
Rabobank V.s Sven hulleman

Rabobank V.s Sven hulleman

De Rabobank heeft een verzoek ingediend bij stichting Stop de Restschuld om de filmpjes te verwijderen zodat de dwangsom van tafel is.
Sven Hulleman van stichting de stop de restschuld heeft aan vitalifeiten het verzoek gedaan de filmpjes te verwijderen, en aan dit verzoek hebben we een tijd voldaan, maar nu weer openbaar omdat de waarheid niet verborgen gehouden dient te worden. welke middelen de andere partij ook met geweld wil opleggen.

 

De Rabobank heeft Sven Hulleman een dwangsom opgelegd voor het verspreiden van het boekje ” de verpanding”.
Sven vertelt in geuren en kleuren zijn kant van het verhaal, de Rabobank onthoud zich van elk commentaar naar de pers en is er vooral op uit om mensen die kritiek hebben op het bankwezen, kapot te maken. Aldus Sven Hulleman van Stop de Restschuld.

Stop de Restschuld
Doordat het boek “de verpanding” verboden is bevonden door de rechter is het een collectors item geworden dat razendsnel verspreid wordt over het internet.
Kan Sven Hulleman hiervoor verantwoordelijk worden gehouden en voor beboet worden? Sven heeft alle verantwoordelijkheid gedragen door een tweede druk zonder de namen van de verantwoordelijke Rabobank medewerkers te noemen, maar kan niet voorkomen dat andere mensen het boekje “de verpanding” op internet verspreiden.
De getroffen Rabobank vertegenwoordiger, zoals hij zichzelf noemde in de rechtszaal, luisterde met een vuurrood hoofd het pleidooi van de verdediging aan, maar had zelf geen commentaar.

 

Foto bron : Quotenet.nl

Uitgever-van-verboden-Raboboek-Ik-vecht-tegen-de-Gestapo_crop1000x500

liefde is de sleutel

Related Posts

De weggeefkast

De weggeefkast

De Blije B

De Blije B

Vitalilive Extra – Het Raboproces

Vitalilive Extra – Het Raboproces

Gerechtsdeurwaarder pleegt meineed

Gerechtsdeurwaarder pleegt meineed

Geef een reactie

Translate »