ita Regie zitting in Den Bosch - Vitalifeiten
Regie zitting in Den Bosch

Regie zitting in Den Bosch

Regie zitting in Den Bosch

2017-10 november Op weg naar regie zitting in Den Bosch met een verslagje , na de zitting is er ook een verslagje gemaakt.

1 dag geleden telefoon gehad van Rechtbank Den Bosch dat de zaak mishandeling van de door Rabobank gestuurde deurwaarder en smaad en laster van de notaris waarvan wij van mening zijn dat hij een vervalst eigendom akte in bezit heeft niet inhoudelijk behandeld gaat worden het wordt een regie zitting.

 

Laatste nieuws uit rechtbank Den Bosch is dat er morgen op de regiezitting geen toestemming wordt verleend voor het maken van beeldopnames en ook niet bij de vervolgzitting. De twee media bedrijven laten het er niet bij zitten, gezien het hier een openbare zitting betreft en de persvrijheid en daarmee het vertrouwen in de rechtbank hiermee in het geding zou komen. In de regiezitting van vandaag is besloten dat: – de getuige mv Vullis achter gesloten deuren verhoord gaat worden door de commissaris en mij. – de beeldopnames tijdens de zitting van 2 februari 2018 op groot scherm getoond gaan worden. – ik (of mijn raadsman, als ik die heb kunnen vinden) 45 min spreektijd krijgt – het OM 15 min spreektijd krijgt – de raadsmannen en de rechter de oorzaak van de zaak gaan onderzoeken – de rechtbank eventueel bij het notariskantoor in Uden gaan schouwen naar het originele contract waarvan ik stel dat ik een vervalsing te zien heb gekregen. – er een grote zaal waar 40 man publiek in kan tot onze beschikking komt In deze zaak zijn zoveel vormfouten gemaakt dat de rechtbank door de bomen het bos niet meer ziet. Dus wat extra tijd om deze zaak op juiste wijze en ordelijk af te handelen is zeer begrijpelijk en ook gewenst. Ik voel me dankbaar dat ik op respectvolle wijze met deze dames en heren heb kunnen communiceren, en hoewel het controleren van telefoons en laptops wel wat onrust veroorzaakte, zie ik deze ont-moeting als een POSITIEVE ervaring met rechtbank Den Bosch. Magda Wel (voor de rechtbank Mevr. van Kessel)

Volg vitalifeiten livestream live via: https://www.facebook.com/vitalifeiten/

liefde is de sleutel

Related Posts

Vitalilive Extra – Het Raboproces

Vitalilive Extra – Het Raboproces

Gerechtsdeurwaarder pleegt meineed

Gerechtsdeurwaarder pleegt meineed

Vitalifeiten Jaaroverzicht 2013

Vitalifeiten Jaaroverzicht 2013

Mishandeling door knijpen ?

Mishandeling door knijpen ?

Geef een reactie

Translate »